Kreativ Workshop med Kristin Stubberud

Når er det greit å bruke Comic Sans? Er det vanskeligere å lese hvit tekst på svart bakgrunn? Kom på workshop og få svarene! Kristin Stubberud har holdt workshop for Terra Forma siden 2019, er utdannet grafisk designer ved Kunsthøyskolen i Oslo, og vandrer nå rundt i gangene på Akropolis siden hun startet på landskapsingeniørstudiet i fjor. Workshopen blir en god blanding av nyttig og unyttig kunnskap i InDesign, uansett forkunnskaper.

Ta gjerne med noe godt i glasset! Så sees vi 🙂 Vi møtes i den lille datasalen (A110) på Akropolis! Påmelding: https://docs.google.com/…/1-ouxluXSM7dOMXGZoL8Broi…/edit

//

(This event will be held in norwegian)

When is it okay to use Comic Sans? Is it harder to read white text on a black background? Come to this workshop to get the answers! Kristin Stubberud is a graphic designer, but now studies landscape engineering here at NMBU.The workshop will be a good mix of useful and less useful knowledge in InDesign, regardless of prior knowledge.

Feel free to bring something good to drink! See you there 🙂 Sign up for the workshop here: https://docs.google.com/…/1-ouxluXSM7dOMXGZoL8Broi…/edit

Facebookarrangement // Facebook-event:

https://fb.me/e/2ChvGFliU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s