Pils m/ professor: Tore Edvard Bergaust

Terra forma har den gleden av å invitere alle medlemmer til pils m/professor! Denne gangen er det vår kjære instituttleder Tore Edvard Bergaust som er klar for å møte LA- og LING-studenter digitalt. Han har savnet den gode kontakten han hadde med studentene tidligere, noe både han og terra forma gjerne vil gjøre noe med. Denne kvelden har du både mulighet til å få litt faglig påfyll og å bli bedre kjent med medstudenter på kryss og tvers av studieår og program.

Tema for kvelden er utbygging av Tyska i Halden, og hvordan utbyggingen truer Rød Herregård, noe som er dagsaktuelt for alle LA- og LING-studenter. Vi ønsker at det skal være en lav terskel for å delta i samtalen, og vi håper at så mange som mulig vil bli med på årets første pils med professor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s