Summer-internship i Statsbygg?

Vil du skaffe relevant erfaring, spennende arbeidsoppgaver og en sosial sommer sammen med 30 studenter? Da bør du søke summer internship i Statsbygg!

Som intern får du jobbe med spennende faglige problemstillinger med støtte fra dyktige fagpersoner. Du får også delta på flere kurs og befaringer på byggeplass, samt mye sosialt sammen med de andre studentene gjennom sommeren. Som summer intern hos Statsbygg får du relevant arbeidserfaring, og du er sikret et 1. gangs intervju dersom du søker fast jobb hos Statsbygg etter endte studier.

Ta kontakt på Facebook med Statsbyggs studentambassadører Eirik Engen Finne og Anne Marte Rønneseth for å høre mer om internshipet. Internshipet er mest relevant for LARKer og LINGer med ett/to år igjen av masteren.

Søknadsfrist: 17. januar

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=191093593

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s