Velkommen til jubileumsball i Samfunnets foajé fredag kl 18.00!

!! UTSOLGT !! Landskapsarkitektur- og landskapsingeniørstudentenes linjeforening ved NMBU, Terra Forma, ønsker studenter og ansatte tilknyttet landskapsarkitektur og landskapsingeniør hjertelig velkommen til en feiring av landskapsarkitekturstudiets 100-års jubileum.

Jubileumsballet vil foregå i foajeen oppe på Samfunnet, og vil bli en helaften som kan lokke med et treretters måltid, drikke, taler og underholdning. Bli med for å feire at studieprogrammet fyller år sammen med menneskene du omgås i hverdagen. Vi gleder oss til en uforglemmelig aften!

Takk til våre sponsorer:
Bar Bakke
ABO plan og arkitektur
Østengen & Bergo
Gullik Gulliksen landskapsarkitekter
Blomstertak
Norske landskapsarkitekters forening
CopyCat Ski
In Situ
Landskaperiet
Norconsult

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s