Studenter og landskapsarkitektur 1918-2018

I anledning 100-års jubileet til linjeforeningen for landskapsarkitektstudenter ved NMBU publiserte Terra Forma en jubileumsbok høsten 2018. Boken forteller om studentlivet fra oppstarten av foreningen, under krigen og etterkrigsårene, gjennom store forandringer på 60- og 70-tallet, den definerende perioden før tusenårsskiftet, gjennom overgangen fra papir til digitalt, og helt frem til i dag. Tekster og bilder fra tidligere studenter gir farge til fortellingene, og gjør boken både lettlest og spennende! En super samling av opplevelser som passer både til tidligere og nåværende studenter.

Boken er fortsatt mulig å kjøpe i vår vippsbutikk! VIPPS: 10859

Har du enda ikke mottatt boken din? Ta kontakt med oss i fanen over eller på vår mail: post@terraforma.no

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s