Filmfestivalen Oslo Pix

OSLOPIX2019_webheader

Filmfestivalen Oslo Pix ønsker hjelp til å gjøre festivalområdet grønt! Planen er å kjøre hage-tema med masse gress og planter, midt i byen. De ønsker blant annet å legge gress på deler av asfalten, samt bruke planter og grønne vekster som elementer i enkelte installasjoner. Er det noen kommende landskapsarkitekter som har lyst til å hjelp til før og under årets festival?

De er fortsatt i planleggingsfasen og er åpne for alt av idéer og forslag, om noen kunne tenke seg å være involvert i selve planleggingen også. Som takk for hjelpen honoreres det med festivalbilletter – Det er også en god erfaring til porteføljen!

Om dette høres interessant ut, eller om dere lurer på noe, kan dere sende en mail til Karoline Øien Andersen (vår arenadesigner) på karoline.oien@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s