Uteområde på småbruk

Spennande og kreativt prosjekt på småbruk!

—————————————————————————————————————————————–

Vi ønsker hjelp til å se muligheter for hagen og uteområdet på vårt småbruk i Hedmark. Jeg ønsker å leve økologisk og er opptatt av gjenbruk, økologi og dyrking i småskala.

Jeg er en 38 år gammel dame som bor på småbruk med 6 høner, 2 haner, en kattunge og Vilde på snart 5 år, og lurer på om noen studenter hos dere kan og vil bruke mitt småbruk med hage som utgangspunkt for en oppgave?

Ser for meg kjøkkenhage og pilgjerde og koselig uteplass og frukttrær, men det er kaldt her i Hedmark.

Noe av utfordringen min er at tomten er aldeles flat og med lite vegetasjon utover en syrin, 4 ripsbusker, 3 solbær og 2 stikkelsbær. Jeg ønsker meg en fin og frodig brukshage med rom for avslapning og kos 😊

KONTAKT
Mail: Ingeborg.stang@gmail.com
Telefon: 45260090

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s