Arealplanlegging av tomt

Spennande sommarprosjekt!

—————————————————————————————————————————————–

Jeg er på utkikk etter noen som kan hjelpe meg med å arealplanlegge en tomt jeg har ett hus på til flere boenheter. Jeg bor i Sundvollen mellom Sandvika og Hønefoss.

Spørsmålet er om det finnes noen studenter som er interessert i en ekstrajobb / sommerjobb for å kunne bruke den kunnskapen dere har lært i år i praktisk bruk så er jeg klar til å prøve et slikt samarbeid.

Pr i dag har jeg fått tegnet inn nye hus på eiendommen og presentert dette for kommunen. De er veldig positive til planene, men vil at jeg skal lage en reguleringsplan for tomten slik den er tenkt utnyttet.
Reguleringsplanen i området er oppgradert til 30% utnyttelsesgrad fra dagens 10%.

Mvh
Jon Gulbrandsen
Dronningveien 38
3531 Krokkleiva

KONTAKT
Telefon: 46631549
Mail: jon.cee.gulbrandsen@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s