Studietur med Terra Forma

Studietur header

Velkommen til en innholdsrik rundreise i Sør-Englands vakre kulturlandskap hvor bugnende hager, imponerende parker, idylliske landsbyer, historiske byer og mystiske Stonehenge står på programmet.

Instituttleder for landskapsarkitektur, Tore Edvard Berghaust, vil være vår eminente guide, og er geniet bak det skreddersydde programmet.

Et liv er ikke komplett uten besøk i noen av de klassiske hagene britene er så berømt for. Tar du hagen fra en engelskmann, tar du livsgleden fra ham!

Rundreisen hvor vi blant annet skal på innom hager med røtter fra Tudor-tiden, opp gjennom hagekunstens historie og frem til våre dager. Det er bl.a. privat hager, hager tilhører National Trust eller som står på UNESCOs verdensarvliste og dekker et stort felt av temahager.

Vi kan ta piknik ved oppdemmede vann hvor hjorten gresser rolig, utforsker grotter, møter slumrende nymfer eller rote oss bort i intrikate labyrinter.

Fullstendig program og pris er ikke satt, men vi kan love spennende anlegg med landskapsforming, vegetasjonsbruk og vannanlegg som vil være til inspirasjon i oppgaver i studietiden og gjennom en hel karriere.

Av mustene står bl.a. Gravetye Manor til William Robinson (1838 –1935) – faren til det engelske staudebedet og Munstead Wood til Gertrude Jekyll (1843-1932), impresjonisten i hagekunsten. Ellers vil vi snuble over navn som Charles Bridgeman, William Kent , Capability Brown og Humphrey Repton for å nevne noen.
Vi reiser rundt i leiebiler og bor på Bed and Breakfast.

_________________

PRAKTISK INFO

– Foreløpig prisanslag (med forbehold om endring): 3500,-

– I prisen inngår 4 overnattinger på B&B og transport mellom serverdigheter med leiebil.

– BONUSDAG: Tore Edvard har klart å få booket guiding på Munstead Wood, torsdag 31. mai. Det betyr at studieturen får en valgfri bonusdag for de som er interesserte i det.

Mer praktisk informasjon om programmet og forutsetningene for bonusdagen kommer fortløpende! Det er bare å spørre dersom noen har spørsmål.

– Flybilletter bestilles av deltakere selv, og er således ikke en del av prisen. Er du medlem av Norske landskapsarkitekters forening sponses 500 kr. av flybilletten din. Er du ikke medlem av NLA blir du det gratis via denne linken:
http://landskapsarkitektur.no/SoknadskjemaStudent.aspx

PÅMELDING

1. mai: siste frist for påmelding.

Du melder deg på via denne linken: https://korthelle.typeform.com/to/kExSfO

NB! Første til mølla og bindende påmelding.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s